Praktijk voor Osteopathie " de Haarlemmermeer"

Praktijk voor Osteopathie "de Haarlemmermeer"
Sjaak Eindhoven DO mro
Beethovenlaan 81
2151 GT Nieuw-Vennep
Tel. : 0252687620

Kosten en Vergoedingen

Kosten Consult Osteopathie (+/- 1 uur ) :     € 97,50    (Betalingen via PIN of contant.)

 

De meeste verzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) osteopathie in het aanvullende pakket. (Kijk uw polisvoorwaarden na.)

De kosten voor een consult osteopathie vallen niet onder de wettelijke eigen bijdrage.

Indien een consult niet 24 uur vantevoren is afgezegd, worden de consultkosten in rekening gebracht. De afzegging dient telefonischte gebeuren (en niet via email of SMS) . Behandelingen voor maandag dienen uiterlijk vrijdag voor 17.00 uur afgezegd/gewijzigd te worden. Indien dit in het weekend gedaan wordt worden de kosten in rekening gebracht. Bij het niet nakomen van de betalingsverplichting wordt de rekening via een incassobureau afgehandeld, hieraan zijn hogere kosten verbonden.

Klikt u op de onderstaande link om te zien welke vergoeding er voor uw verzekering geldt.


De praktijk is aangesloten bij de NVO en het NRO.

Voor klachten regeling verwijs ik u naar de klachtencommissie van het NRO. U vindt deze onder het kopje klachtenregeling elders op onze website

          

                        

Erkenning van de osteopathie 

Wat voor opleiding heeft een geregistreerd osteopaat?  Er zijn momenteel twee erkende opleidingen in Nederland. De toelatingseis is het diploma van een paramedische of medische opleiding. De opleiding duurt zes jaar en wordt afgesloten met een thesis (een geschreven en te verdedigen stelling). Als men wel het examen heeft gehaald, maar nog geen thesis verdedigd heeft, draagt men de titel 'mro' (member of the register of osteopathy). Heeft men bovendien een thesis met succes verdedigd, is men DO-mro (Diploma in Osteopathy). Een erkend osteopaat is lid van de NRO (Nederlandse Registratieraad Osteopathie).