Praktijk voor Osteopathie "de Haarlemmermeer"


Sjaak Eindhoven DO mro
Beethovenlaan 81
2151 GT Nieuw-Vennep
Tel. : 0252-687620

Kosten en Vergoedingen


Kosten Consult Osteopathie (+/- 1 uur ) : € 105,00    (Betalingen uitsluitend via PIN.)

 

 
 
De meeste verzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) osteopathie in het aanvullende pakket. (Kijk uw polisvoorwaarden na.)
De kosten voor een consult osteopathie vallen niet onder de wettelijke eigen bijdrage.
Indien een consult niet 24 uur (werkdagen maandag t/m vrijdag) vantevoren is afgezegd, worden de consultkosten in rekening gebracht.
De afzegging dient telefonisch of per email te gebeuren.
Behandelingen voor maandag dienen uiterlijk donderdag voor 18.00 uur afgezegd/gewijzigd te worden. Indien dit in het weekend gedaan wordt worden de kosten in rekening gebracht.
Bij het niet nakomen van de betalingsverplichting wordt de rekening via een incassobureau afgehandeld, hieraan zijn hogere kosten verbonden. De kosten die hieruit voortkomen worden in zijn geheel aan de patiënt doorberekend.
Klikt u op de onderstaande link om te zien welke vergoeding er voor uw verzekering geldt.
De praktijk is aangesloten bij de NVO en het NRO.
Voor klachten regeling verwijs ik u naar de klachtencommissie van het NRO. U vindt deze onder het kopje klachtenregeling bij de praktijk informatie op onze website.

Via de onderstaande link kunt u vinden welke vergoeding er in 2024 geldt voor Osteopathie binnen uw verzekeringspakket.

Erkenning van de osteopathie

Wat voor opleiding heeft een geregistreerd osteopaat? Er zijn momenteel twee erkende opleidingen in Nederland. De toelatingseis is het diploma van een paramedische of medische opleiding. De opleiding duurt zes jaar en wordt afgesloten met een thesis (een geschreven en te verdedigen stelling). Als men wel het examen heeft gehaald, maar nog geen thesis verdedigd heeft, draagt men de titel 'mro' (member of the register of osteopathy). Heeft men bovendien een thesis met succes verdedigd, is men DO-mro (Diploma in Osteopathy). Een erkend osteopaat is lid van de NRO (Nederlandse Registratieraad Osteopathie).